اصول پیشگیری از بیماری ها

در این مطلب به اصول پیشگیری از بیماری ها خواهیم پرداخت .

هفت اصل برای پیشگیری از بیماری ها وحفظ سلامتی

۱ . تا زمانی که گرسنه نشده اید ، غذا میل نکنید ؛

۲ . دو لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید ؛

۳ . شب هنگاه خواب ، اجابت مزاج کنید ؛

۴ . هنگام بیماری که بی اشتها شده اید ، هیچ نوع غذایی را میل نکنید ؛

۵ . هنگام بیماری ، هر غذایی را که هوس کردید ، عکس آن را میل کنید ؛

۶ . هنگامی که از نشاط خوبی برخوردارید ، هر نوع غذایی را که هوس کردید

به جز غذاهای ممنوع ، می توانید میل کنید ؛

۷ . هرگاه لقمه ای که در دهان گذاشتید و احساس خوبی نداشتید ،

آن غذا را میل نکنید تا اشتهای کامل به سراغتان بیاید .

روش طب قرآنی در درمان بیماری ها(اصول پیشگیری از بیماری ها )

در این مطلب با پدیده ی بیماری به روش علمی و منطقی برخورد شده است .

ابتدا به علت بیماری توجه می کنیم ، چرا که می دانیم بیماری یک معلول است .

اصول پیشگیری از بیماری ها

سپس به از بین بردن علت آن اقدام می کنیم .

این شیوه درمان یا بهتر بگویم مبارزه با علت بیماریی ها ،

یک روش کاملا عقلانی است که از قرآن کریم منتج شده است .

برای از بین بردن علت بیماری ، بهتر است که عواملی را مورد شناسایی قرار دهیم

و این نوع مواد را از رژیم غذایی بیمار حذف کنیم تا به شرایط بهبودی شخص کمک کنیم .

اما مواد غذایی که بهبودی را به تاخیر می اندازند ، غذاهای مضر یا همان ممنوع اند .

این نوع غذاها عواملی هستند که موجب بیماری می شوند و شخص را بیمار می کنند .

توجه : کشف خواص میوه جات به عهده ما انسان ها است

و خداوند متعال در قرآن کریم فقط مسائل کلی را بیان فرموده است .

اصول پیشگیری از بیماری ها

دقت و تفکر در آیات نورانی قرآن کریم موجب می شود

که بسیاری از مسائل ، از جانب حضرت حق بر ذهن انسان القاء  شود

و دریچه هایی از معرفت به روی انسان حق جو گشوده شود ؛

معارفی که همه لطف اوست . از سوی دیگر ، قرآن کریم کتابی مافوق درمان است ،

چرا که در قرآن کریم کتابی کلمه « شِفا » (۴بار ) بیان شده است

و می دانیم که « شفا » بالاتر از درمان است .

به عنوان نمونه آیه ۶۹ سوره نحل ، در مورد شِفا بودن عسل برای بیماری ها

و برخی آیات دیگر در مورد غذای انسان است که در این حال ،

بیماران صعب العلاج باید گیاه خوار مطلق ( خام خواری گیاهان ) شوند ،

یا آیات ۲۴ – ۳۴ سوره عبس به این مضمون اشاره دارد

که غذای روزمره انسان باید از چهار نوع مواد غذایی تشکیل شده باشد :

۱ . مواد پروتئینی از نوع گیاهی ؛

۲ . مواد قندی ساده ، مانند گلوکز که قند موجود در عسل است

و دکستروز که در انگور وجود دارد .

قندهای ساده به سرعت جذب می شوند و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند ؛

۳ . چربی ها ، از جمله روغن زیتون و روغن کنجد .

روغن کنجد روغن معجزه گری است و« ال دی ال » خون را به سرعت کاهش می دهند .

روغن زیتون دارای سه نوع امگا از جمله امگای ۳ و ۶ و ۹ است و بهترین عاملی است

که می تواند از انواع انفراکتوس های قلبی و مغزی پیشگیری کند .

۴ . انواع ویتامین ها که عبارت است از :

الف . گروه ویتامین های « بی »  و « سی »  .

ب . گروه ویتامین های « آ » ، « دی » ، « ای » و « کا » .

برای از بین بردن علت بیماری ، بهتر است

با شناسایی مواد بیماری زا در رژیم غذایی بیمار و حذف آن ها ، به بهبودی او کمک کنیم .

مواد غذایی که مانع سلامت انسان می شوند غذاهای مضر یا ممنوع هستند .

غذاهای مضر یا ممنوع عبارتند از : چای ، قهوه و نسکافه ، قند و شکر ،

غذاهای سرخ کردنی ، شیرینی جات قنادی ، فست فود ها و غذاهای آماده ،

سس ، رب ، لبنیات صنعتی ، کلیه ی فرآورده های حیوانی ( در صورت بیماری ) ،

نوشابه های گازدار ، نوشیدن مایعات همراه غذا ، بستنی ،

انواع تنقلات ( چیپس ، پفک ، آدامس ، شکلات ، یخمک ، نوشمک ، آیس پک و . ) ،

ترشیجات سرکه ، شور ، نمک زیاد ، انواع کمپوت ها و کنسروها ،

مرغ و تخم مرغ ماشینی ، سوسیس، کالبس ، انواع پیتزا و ماکارونی ،

لازانیا ، انواع ژامبون ، همه ی غذاهای تبلیغی و . .

اصول پیشگیری از بیماری ها

تقویت سیستم ایمنی بدن (اصول پیشگیری از بیماری ها )

استفاده نکردن از این مواد به مدت کوتاهی موجب می شود

که سیستم ایمنی بدن به سرعت فعال شود و بر بیماری ها غلبه کند .

توجه : در جامعه ما به غلط رسم شده است

که به بیماران در ابتدای بیماری کباب یا آبگوشت می خورانند ،

چرا که معتقد هستند فرآورده های گوشتی مقوی و انرژی زا است .

در حالی که واقعیت جز این است .

در کسالت و بیماری ، بیمار عموما اشتهایش را از دست می دهد .

بیمار وقتی که بوی غذاهای گوشتی را حس می کند ،

از غذا بیزار می شود و حالت تهوع به وی دست می دهد .

از آنجا که بدن بیماران می خواهد با میکروب ها و ویروس ها مقابله کند ،

اگر بیمار را به خوردن اجبار کنیم ، نتیجه عکس می دهد .

مطالب زیر برا یدریافت نتیجه سریع پیشنهاد می شود :

۱ . از مصرف همه ی فرآورده های حیوانی پرهیز شود ؛

۲ . از مصرف فرآورده های دارای قند و شکر ، خودداری شود ؛

۳ . از داشتن یبوست مزاج شدیدا پرهیز شود ؛

۴ . از مصرف کلیه غذاهای تبلیغی و ساندویچی خودداری شود ؛

۵ . در معرض بوی غذاهای سرخ کرده قرار نگیرید ؛

۶ . اطراف بیمار شلوغ و سر و صدا نباشد ؛

۷ . بهتر است که بیمار در محیطی آرام و بی سرو صدا استراحت کند ؛

۸ . ضمن رعایت دقیق دستور های غذایی ، ناپرهیزی نکنید ؛

۹ . در صورت مصرف دارو ، تحت نظر پزشک مربوطه خویش باشید ؛

درمان بیماری با عسل

۱۰ . مصرف دارو را کم یا زیاد نکنید و آن را بدون نظر پزشک قطع نکنید ؛

۱۱ . کمی صبر و حوصله به خرج دهید و تحمل دستورات غذایی را داشته باشید ؛

۱۲ . با تصمیم قاطع مسائل گفته شده را اجرا کنید

و در صورت نتوانستن ، حتما با پزشک خود در تماس باشید ؛

۱۳ . به محض گرفتن نتیجه ، ناپرهیزی را شروع نکنید .

بیماری های عفونی

۱ . عوامل بروز بیماری های عفونی و درمان آن ها

بیماری های عفونی ، بر اساس عوامل پدید آورنده به سه گروه عمده تقسیم می شوند :

۱ . بیماری های عفونی ناشی از باکتری ها ؛

۲ . بیماری های عفونی ناشی از ویروس ها ؛

۳ . بیماری های عفونی ناشی از انگل ها و قارچ ها .

انسان دائما و در تمام مراحل زندگی با میکروب ها در تماس است ،

ولی کمتر مریض می شود . عفونت ، حاصل از بین رفتن تعادل بین عوامل بیماری زا

و سیستم دفاعی بدن است . بیماری زایی میکروب ها به ویژه باکتری ها ،

محصول دو مکانیسم است : ایجاد سم و رشد و تکثیر باکتری .

در نتیجه ، عفونت به وجود می آید و شکل های مختلف به خود می گیرد .

باکتری ها سم های گوناگونی تولید می کنند .

سم خارجی : از آن جا که این سم از جسم میکروب به خارج تراوش می شود ،

سم خارجی نامیده شده است . ماهیت سم خارجی ، پروتئینی است

و به مقادیر خیلی کم آثار خود را نشان می دهد .

سم های خارجی میکروب ها ، قوی ترین سموم موجود به شمار می روند .

سه نوع سم خارجی بیشتر از همه مورد بررسی قرار گرفته است :

سم خارجی باسیل های کزاز ، دیفتری و بوتولیسم ( باسیل بوتولیک ) .

عوارض و علائم بیماری حاصل از باسیل های یاد شده مربوط به سم خارجی آن هاست

و گر نه عفونت عمل مهمی انجام نمی دهد .

یعنی هرگاه رشد می بدون تراوش سم باشد اثر بیماری زایی نخواهد داشت .

این سم ها اثر آنتی ژنی دارند ، یعنی سبب ایجاد یک ایمنی در بدن می شوند .

درمان آنتی بیوتیکی در سه بیماری یاد شده هم ، تنها اثر ثانوی دارد ، یعنی از افزایش باسیل ها جلوگیری می کند .

این مطلب ادامه دارد .


محصولات اورگانیک ، ,بیماری ,ها ,؛ ,های ,سم ,بیماری ها ,پیشگیری از ,از بیماری ,می شود ,سم خارجی ,رژیم غذایی بیمارمنبع

سلامت بدن و طول عمر

ترکیبات عسل

خصوصیات فیزیکی عسل

عسل طبیعی شهد

عسل های طبیعی و تقلبی

انواع عسل

برداشت محصول عسل

مشخصات

آخرین جستجو ها

روزنامه آنلاین آونگ موزیک کارویس هر چی که بخوای خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی Pc200 هر روز بیا اینجا مجله خبری فناوری اطلاعات، سئو، دیجیتال مراکتینگ و برنامه نویسی texmachine قیمت خرید کاغذ دیواری سه بعدی قیمت قطعات لودر wa470