عوامل بروز بیماری های عفونی

در این مطلب به عوامل بروز بیماری های عفونی خواهیم پرداخت

سم های داخلی

سم های داخلی : این سم ها دارای یک ساختمان مرکب لیپو پروتئینی و پلی ساکاریدی هستند .

سم های داخلی فقط موقعی آزاد  می شوند که باکتری یا باسیل حل شود .

سم های داخلی اصولا در باکتری های گرم منفی به ویژه باکتری های روده ای

( سالمونلاها ،کلی باسیل ) وجود دارند .

آثار تب زایی آن ها با مقدار خیلی کم آن ها شکار می شود .

مواد سمی دیگری که از میکروب ها تراوش شده عبارتند از :

آنزیم ها مانند استرپتولیزین و استرپتوکیناز و هیالورنیداز که از استرپتوکوک ها تراوش می شود

و همولیزین ها که از استافلوکوک ها تراوش می شود .

مساله ی مهم در درمان بیماری های عفونی این است که باکتری ها ،

ویروس ها ، انگل ها و قارچ ها برای ادامه حیات و زندگی خود نیاز به غذا دارند

تا بتوانند به رشد و تکثیر خود ادامه دهند .

آیا تا کنون به غذای این نوع موجودات فکر کرده اید که از چه جیزی تغذیه می کنند ؟

بیماری های عفونی

عوامل بروز بیماری های عفونی

حال بهتر نیست که به جای استفاده از دارو و درمان چنین

بیماری هایی از طریق معمول پزشکی که مشخص است ، پیشگیری کنیم  .

خداوند صبحان در قرآن کریم برای انسان غذاهای خاصی را بیان می کند

و بارها تاکید می کند ، ای انسان اگر به خدا ایمان داری از غذاهای حلال و طیب ،

به خصوص از غذاهای گیاهی که غذای اصلی انسان است استفاده کن

تا دچار بیماری های عفونی و رنگارنگ نشوی .

توجه : بهترین روش کهبرای پیشگیری از بیماری های عفونی توصیه می شود ،

عبارت است از : استفاده از غذاهای گیاهی ، آب میوه جات طبیعی با عسل و

مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا .

نداشتن یبوست مزاج در این نوع بیماری ها کمک خوبی است

تا بیمار سلامتی خود را به سرعت به دست آورد

و از این مهلکه نجات پیدا کرده و جان سالم به در برد .

دومین و مهم ترین مساله در پیشگیری و بهبود بیماری ها داشتن تفکر سالم است ،

که کمک بزرگی به انسان می کند .

۲ . تب و روش کنترل آن(عوامل بروز بیماری های عفونی)

تب در واقع بیماری نیست بلکه ، علامت است که بر اثر بیماری عارض می شود

و نشان دهنده درگیر شدن سیستم ایمنی بدن با انواع باکتری ها ، میکروب ها و یا ویروس ها است .

بهترین روشی که خود بدن برای مقابله با بیماری در پیش می گیرد ،

بی اشتهایی است . سیستم دفاعی بدن می خواهد عواملی را که به بدن حمله کرده اند از بین ببرد .

حال اگر ما بخواهیم این نظم را به هم بزنیم ،

این سیستم نمی تواند کار خود را به خوبی انجام دهد

و در نهایت بیماری برما غلبه می کند .

بیماری های عفونی

متاسفانه در جامعه کنونی ما رسم بر این است که به بیمار سریع کباب یا ماهیچه می دهند

و بیمار جون اشتها به غذا ندارد ، دچار حالت تهوع می شود .

وقتی که بوی غذا را هم می شنود ،

همین حالت به او دست می دهد . در این حالت چه باید کرد ؟

بهترین و عاقلانه ترین و علمی ترین روش این است

که سیستم ایمنی را تقویت کنیم ؛

یعنی تغذیه ی عواملی که به بدن حمله ور شده اند ، حذف کنیم .

با این روش  یک طرف را که سیستم ایمنی است تقویت می کنیم و طرف مقابل ،

یعنی عوامل بیماری را تضعیف می کنیم .

اولین کاری را که باید انجام داد این است که دقت کنیم بیمار دچار یبوست نشده باشد .

سپس در صورت داشتن یبوست مزاج ، آن را برطرف کنیم .

برای این کار ، استفاده از غذاهای گیاهی ،

آب میوه جات طبیعی با عسل و مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو نیم ساعت بعد از غذا توصیه می شود .

این رژیم غذایی یبوست مزاج را برطرف می کند .

نداشتن یبوست مزاج در بهبود و رفع بیماری های عفونی موثر است .

بیماری های عفونی و علل بروز آن

روش کنترل تب : برای کنترل تب ، اگر فصلی باشد که هلوی تازه وجود داشته باشد ،

آن را تمیز شسته و در یخچال نگهداری می کنیم تا کاملا خنک شود .

سپس آن را خرد کرده ، به مرور به بیمار می خورانیم .

۲ عدد هلوی متوسط را انتخاب و هسته آن ها را جدا می کنیم .

سپس آن ها را در مخلوط کن می ریزیم .

مقدار ۵/۱ لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل و ۵ تکه یخ اضافه

و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود .

در این حالت موادی به دست می آید که به آن نکتار هلو می گوییم .

علل بیماری ها

این نوشیدنی را به مرور به بیمار می نوشانیم .

به مدت ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت به بیمار فقط نکتار هلو می دهیم تا تب کنترل شود .

زمانی که تب بیمار به ۳۷ درجه نزدیک شد ، نکتار هلو را قطع می کنیم ؛

زیرا اگر همین طور ادامه دهیم ، تب بیمار به سرعت پایین می آید و دچار لرزش یا تشنج می شود .

باید در نظر داشته باشید که بیمار دچار یبوست مزاج نشود .

چون یبوست یکی از عوامل مهم افزایش تب و تشنج ناشی از تب است .

هم چنین دمای محیط و لباس بیمار را کنترل کنید تا حرارت بدن بیمار به مرور کاهش یابد .

مزاقبت های بعد از کنترل تب :

۱ . دمای محیط بیمار را کنترل کنید تا دچار سرماخوردگی مجدد نشود .

۲ . طی ۲ هفته غذاهای گوشتی و فرآورده های قند و شکر استفاده نکنید .

۳ . در اطراف رخت خواب بیمار ، چند عدد پیاز را پوست کنده و خرد کنید و دور بیمار بریزید .

در روز ، چند بار این کار را تکرار کنید . روزی چندبار هم ، در اتاق بیمار اسپند دود کنید .

۴ . بعد از کنترل تب ، به مدت ۱ هفته فقط از آب میوه جات ، عسل و غذاهای گیاهی میل شود .

۵ . بعد از یک هفته ، برای تغذیه بیمار از گوشت سفید پوست و استخوان گرفته ،

البته به مقدار کم استفاده کنید .

۶ . بعد از ۲ هفته ، به مقدار خیلی کم از گوشت قرمز استفاده کنید .

۷ . هر روز یک قاشق غذاخوری عسل و ۱ عدد سیب را با پوست و دانه خوب جویده و میل کنید .

۸ . با مصرف عسل طبیعی ، همیشه سالم و تندرست باشید .

بیماری ها ، علائم و علل آنها

در عسل طبیعی ، اکثر باکتری ها و میکروب ها نمی توانند بیش از ۴ روز زنده بمانند .

۹ . استفاده از عسل و سیب را هر روز به فرزندان خود توصیه نمایید .

۳ . بیماری مخملک

این بیماری که عموما در سن کودکی عارض می شود ،

در اثر عفونت های استرپتوکوک های آ و تراوش سم اریتروژن پدید می آید .

علت بیماری : استرپتوکوک های گروه  آ ؛

تراوش سم اریتروژن ، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن ؛

استفاده از غذاهای آماده ، به خصوص استفاده ی مادران که در بیماری نوزادان موثر است

و نیز عصبی شدن مادر موجب تضعیف سیستم ایمنی نوزاد می شود

( این حالت از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود ) .

علائم بالینی : دوران پنهانی ۵-۲ روز است .

شروع بیماری با تب ۴۱-۳۹ درجه ، گلودرد ، سردرد و اسفراغ همراه است .

یک گلودرد قرمز منتشر ، زبان باردار ، آدنوپاتی زیرفکی و نبض تند جلب توجه می کند .

پس از ۲۴-۱۲ ساعت دانه های مخملکی ظاهر می شود .

علل بروز بیماری ها و علائم آن ها

این علائم بیشتر در گردن و چین های انعطافی پدید می آید

سپس در عرض ۲-۱ روز تمام بدن را فرا می گیرد ، ولی در کف دست و پا و دور دهان ملاحظه نمی شود .

بیشتر در ناحیه ی شکم و کفل ها دیده می شود .

روش طب قرآنی : چون طب در این نوع بیماری بالاست بهتر است

که به روش زیر عمل کرد : به بیمار نکتار هلو با عسل و یخ و شربت عسل با یخ بدهید

و بگذارید غذای بیمار به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت همین باشد .

در این مدت روزانه ۲ تا ۳ ( مقدار سیر بستگی به سن بیمار دارد )

حبه سیر را ریز خرد کرده ، همراه نکتار هلو به بیمار بدهید .

برای بهبودی سریع تر محیط و لباس بیمار را کنترل کنید

تا هر چه سریع تر تب کاهش یابد ، هم چنین یبوست مزاج بیمار را کنترل نمایید .

این روش را به مدت ۵ تا ۷ روز ادامه دهید .

بعد از کنترل تب به بیمار سیب با عسل و یخ بنوشانید .

بعد از بهبودی کامل بیمار باید به مدت ۲ هفته از کلیه غذاهای حیوانی پرهیز نماید

و بیشتر از غذاهای مایع و گیاهی استفاده کند .


محصولات اورگانیک ، ,بیماری ,ها ,بیمار ,های ,تب ,می شود ,بیماری های ,های عفونی ,بعد از ,عسل ومنبع

سلامت بدن و طول عمر

ترکیبات عسل

خصوصیات فیزیکی عسل

عسل طبیعی شهد

عسل های طبیعی و تقلبی

انواع عسل

برداشت محصول عسل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع به روز و تخصصی پزشکی ایران و جهان modire movafagh مواد شوینده گانودرما! چاینی موزیک : سایت دانلود آهنگ های فارسی ایرانی به زبان چینی اس ام اس ها Maysonina894 site دانلود آهنگ جدید همه چی موجوده ابزار مال تخفیفان